Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
226 Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya
imatge cap

4 de juliol de 2018

 

ISSN 2013-4932 | DL B 6576-2012 | Butlletins anteriors

 

Sumari. Núm. 226

Xarxa Llibreries Acreditades de la Generalitat de CatalunyaXarxa de
Llibreries Acreditades de la Generalitat
de Catalunya

:: El blog de les publicacions de la Generalitat

Facebook de Publicacions Facebook de Publicacions
La comunitat de lectors dels nostres llibres i revistes a Facebook.
twitter publicacionscat @publicacionscat
Tota l’actualitat de les publicacions de la Generalitat a Twitter.
Llibreria en linia

:: Llibreria en línia de la Generalitat

:: Cercador de publicacions

Distribuïdor comercial

ÀGORA
Tel. 902 109 431
mroig@agorallibres.cat

 

 

31439x

 

“Apropar-nos al passat de fa més de 2.300 anys serà ara més amè i engrescador, situant el lector en les lluites entre cartaginesos i romans, ciutats i muralles inexpugnables … .”

Extret del post sobre Col·lecció de guies dels pobles hibèrics «Histories Ibèriques»[+]

 

:: Llengua

Revista de Llengua i Dret – Journal or Language and Law


Revista de Llengua i Dret – Journal or Language and Law

Número 69, juny de 2018
ISSN 2013-145
Aquest número 69 de la Revista de Llengua i Dret – Journal of Language and Law inclou un monogràfic dedicat a “Vint anys de la Carta europea de les llengues regionals o minoritàries” on diverses veus analitzen les fites assolides durant aquestes dues dècades i els reptes de futur en aquest àmbit. També hi trobarem les seccions habituals d’estudis sobre llenguatge administratiu i jurídic, política lingüística i sociolingüística i dret lingüístic.

 

Text complet

amunt
:: Territori i paisatge

Catàleg de paisatge de les Terres de l'Ebre

car Afegeix

Catàleg de paisatge de les Terres de l'Ebre

Departament de Territori i Sostenibilitat
EAN 9788439390961 – PVP 45 euros
Tercer catàleg de paisatge de Catalunya aprovat definitivament i publicat d’acord amb el Conveni europeu del paisatge, dedicat a les Terres de l’Ebre. S’organitza en vuit blocs, precedits d’un preàmbul. Identifica 19 unitats de paisatge, per a cadascuna de les quals es descriuen els elements naturals i humans que constitueixen el paisatge, l’evolució històrica, l’organització i dinàmica actual, l’expressió artística, els valors paisatgístics, les principals rutes i punts d’observació i gaudi del paisatge, una descripció de la possible evolució de la unitat, l’avaluació d’amenaces i oportunitats, i els objectius de qualitat paisatgística.


amunt

Catàleg de paisatge de les Terres de Lleida

car Afegeix

Catàleg de paisatge de les Terres de Lleida

Departament de Territori i Sostenibilitat
EAN 9788439382973 – PVP 40 euros
Primer catàleg de paisatge de Catalunya aprovat definitivament i publicat d’acord amb el Conveni europeu del paisatge, dedicat a les Terres de Lleida. S’organitza en vuit blocs, precedits d’un preàmbul. Identifica 22 unitats de paisatge, per a cadascuna de les quals es descriuen els elements naturals i humans que constitueixen el paisatge, l’evolució històrica, l’organització actual, l’expressió artística, la dinàmica, els valors paisatgístics, les principals rutes i punts d’observació i gaudi del paisatge, una descripció de la possible evolució de la unitat, l’avaluació d’amenaces i oportunitats, i els objectius de qualitat paisatgística.


amunt

Catàleg de paisatge del Camp de Tarragona

car Afegeix

Catàleg de paisatge del Camp de Tarragona

Departament de Territori i Sostenibilitat
EAN 9788439389309  – PVP 52 euros
Segon catàleg de paisatge de Catalunya aprovat definitivament i publicat d’acord amb el Conveni europeu del paisatge, dedicat al Camp de Tarragona. S’organitzaen set blocs, precedits d’un preàmbul. Identifica 29 unitats de paisatge, per acadascuna de les quals es descriuen els elements naturals i humans que constitueixen el paisatge, l’evolució històrica, l’organització actual, l’expressió artística, la dinàmica, els valors paisatgístics, les principals rutes i punts d’observació i gaudi del paisatge, una descripció de la possible evolució de la unitat, l’avaluació d’amenaces i oportunitats, i els objectius de qualitat paisatgística.


amunt

Catàleg de paisatge. La Regió Metropolitana de Barcelona

car Afegeix

Catàleg de paisatge. La Regió Metropolitana de Barcelona

Departament de Territori i Sostenibilitat
EAN 9788439396277 – PVP 50 euros
Cinquè catàleg de paisatge de Catalunya aprovat definitivament i publicat d’acord amb el Conveni europeu del paisatge, dedicat a La Regió Metropolitana de Barcelona. S’organitza en set blocs, precedits d’un preàmbul. Identifica 25 unitats de paisatge, per a cadascuna de les quals es descriuen els elements naturals i humans que constitueixen el paisatge, l’evolució històrica, l’organització i dinàmica actual, l’expressió artística, els valors paisatgístics, les principals rutes i punts d’observació i gaudi del paisatge, una descripció de la possible evolució de la unitat, l’avaluació d’amenaces i oportunitats, i els objectius de qualitat paisatgística.


amunt

Catàleg de paisatge. Les comarques gironines

car Afegeix

Catàleg de paisatge. Les comarques gironines

Departament de Territori i Sostenibilitat
EAN 9788439392323 – PVP 50 euros
Quart catàleg de paisatge de Catalunya aprovat definitivament i publicat d’acord amb el Conveni europeu del paisatge, dedicat a les comarques gironines. S’organitza en vuit blocs, precedits d’un preàmbul. Identifica 26 unitats de paisatge, per a cadascuna de les quals es descriuen els elements naturals i humans que constitueixen el paisatge, l’evolució històrica, l’organització i dinàmica actual, l’expressió artística, els valors paisatgístics, les principals rutes i punts d'observació i gaudi del paisatge, una descripció de la possible evolució de la unitat, l’avaluació d’amenaces i oportunitats, i els objectius de qualitat paisatgística.


amunt
Llibres i lletres a l'Agenda Cultural

  > Visitar l'Agenda Cultural

 
Si no veieu correctament aquest butlletí i feu servir un correu del tipus webmail (GMail, Yahoo, Hotmail, etc.), pot ser que aquests programaris no mostrin el butlletí exactament com ha estat dissenyat. Disculpeu les molèsties. Podeu clicar aquí per consultar el butlletí directament a Internet.
 
EADOPCreativeCommons License Logo(Pel que fa als resums.)

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la © Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei de l’Estat 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

Alta :: Baixa o modificació :: Contacte :: Butlletins anteriors :: © Generalitat de Catalunya