Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
222 Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya
imatge cap

8 de maig de 2018

 

ISSN 2013-4932 | DL B 6576-2012 | Butlletins anteriors

 

Sumari. Núm. 222

Xarxa Llibreries Acreditades de la Generalitat de CatalunyaXarxa de
Llibreries Acreditades de la Generalitat
de Catalunya

:: El blog de les publicacions de la Generalitat

Facebook de Publicacions Facebook de Publicacions
La comunitat de lectors dels nostres llibres i revistes a Facebook.
twitter publicacionscat @publicacionscat
Tota l’actualitat de les publicacions de la Generalitat a Twitter.
Llibreria en linia

:: Llibreria en línia de la Generalitat

:: Cercador de publicacions

Distribuïdor comercial

ÀGORA
Tel. 902 109 431
mroig@agorallibres.cat

 

 

Trans-Formant la intervenció. Manual per a la formació en l'anàlisi i gestió de conflictes amb infants i joves des d'una perspectiva comunitària

 

“...té una perspectiva pràctica, en clau de taller ...per aconseguir que la intervenció sigui més encertada i més curosa, i de retruc també ho serà per als mateixos professionals.”

Extret del post sobre Trans-Formant la intervenció. Manual per a la formació en lanàlisi i gestió de conflictes amb infants i joves des duna perspectiva comunitària [+]

 

:: Cultura

12 mesos 12 obres. Museu d'Art de Girona. 2017

car Afegeix

12 mesos 12 obres. Museu d'Art de Girona. 2017

Departament de Cultura
EAN 9788439396703 – PVP 7 euros
Recopilació de les dotze obres seleccionades per a l’any 2017 en el marc de l’activitat mensual "Un mes, una obra", en què el Museu tria una obra i encarrega a un autor, especialista o investigador un text centrat en un aspecte determinat de l’objecte escollit, aconseguint d’aquesta manera ampliar la documentació que el Museu té sobre les obres del seu fons.

amunt
:: Justícia i dret

Resoldre les demandes d'autodeterminació

car Afegeix

Resoldre les demandes d'autodeterminació

Coleman, Andrew K.
Col·lecció Institut d'Estudis de l'Autogovern
EAN 9788439397045 – PVP 30 euros
Aquest estudi sobre la relació entre el reconeixement, la independència i l’autodeterminació, mostra que l’autodeterminació continua sent important més enllà de la descolonització europea i es planteja com i per què les qüestions d’autodeterminació no resoltes tenen el potencial d’esdevenir violentes. Basant-se en la investigació sobre si el Tribunal Internacional de Justícia (TIJ), com a principal òrgan judicial de les Nacions Unides, podria resoldre satisfactòriament les qüestions d’autodeterminació mitjançant l’aplicació d’anàlisis legals i de principis de dret internacional, Andrew Coleman es pregunta si el TIJ és el fòrum adequat per a aquestes qüestions, i quins canvis serien necessaris per proveir un mitjà efectiu per al "naixement" pacífic de nous Estats.

 

Altres números de la col.lecció

amunt
:: Serveis socials

VALOR HUMÀ: el model relacional-vincular en el treball socioeducatiu a Castell-Platja d'Aro

car Afegeix

VALOR HUMÀ: el model relacional-vincular en el treball socioeducatiu a Castell-Platja d'Aro

Col·lecció Serveis socials
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
EAN 9788439396871 – PVP 7 euros
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro fa anys que desenvolupa, sota el nom de Valor Humà, un model de treball que anomenem relacional-vincular fonamentat en l’atenció a les persones i a la comunitat mitjançant una metodologia que cerca millorar la qualitat de vida de les persones, tant dels professionals que el vehiculen com dels ciutadans que en són protagonistes, a títol personal o com a comunitat, perquè pretén donar-los més eines personals, millora la seva autopercepció i elimina factors de risc en les seves vides. Del model se n’ha fet una investigació i se’n publica aquest llibre.

 


amunt
Llibres i lletres a l'Agenda Cultural

  > Visitar l'Agenda Cultural

 
Si no veieu correctament aquest butlletí i feu servir un correu del tipus webmail (GMail, Yahoo, Hotmail, etc.), pot ser que aquests programaris no mostrin el butlletí exactament com ha estat dissenyat. Disculpeu les molèsties. Podeu clicar aquí per consultar el butlletí directament a Internet.
 
EADOPCreativeCommons License Logo(Pel que fa als resums.)

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la © Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei de l’Estat 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

Alta :: Baixa o modificació :: Contacte :: Butlletins anteriors :: © Generalitat de Catalunya