Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
213 Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya
imatge cap

16 de gener de 2018

 

ISSN 2013-4932 | DL B 6576-2012 | Butlletins anteriors

 

Sumari. Núm. 213

Xarxa Llibreries Acreditades de la Generalitat de CatalunyaXarxa de
Llibreries Acreditades de la Generalitat
de Catalunya

:: El blog de les publicacions de la Generalitat

Facebook de Publicacions Facebook de Publicacions
La comunitat de lectors dels nostres llibres i revistes a Facebook.
twitter publicacionscat @publicacionscat
Tota l’actualitat de les publicacions de la Generalitat a Twitter.
Llibreria en linia

:: Llibreria en línia de la Generalitat

:: Cercador de publicacions

Distribuïdor comercial

ÀGORA
Tel. 902 109 431
mroig@agorallibres.cat

 

 

Mètode bàsic per a l’estudi de la tenora

 

“A més d’instruccions sobre el domini tècnic de l’instrument, s’inclouen qüestions teòriques... Aquest treball pot satisfer les necessitats de l’autodidacte, però també les de l’aprenentatge assistit”

Extret del post sobre Mètode bàsic per a l’estudi de la tenora [+]

 

:: Administració pública

European Public Mosaic, núm. 3


European Public Mosaic, núm. 3

Escola d’Administració Pública de Catalunya
Publicació gratuïta
Tercer número d’aquesta publicació periòdica íntegrament en anglès que té per objectiu contribuir al debat internacional sobre la gestió pública. De caire divulgatiu, l’EPuM vol consolidar-se com un canal de transferència d’informació i coneixement amb altres referents de països europeus i s’adreça especialment a professionals de l’Administració i gestors de serveis públics.

 

Text complet
amunt
 
:: Ciències socials

Les Mans del PSUC

car Afegeix

Les mans del PSUC

Departament d’Afers i Relacions Institucionals
Col·lecció Documents del Memorial Democràtic
EAN 9788439396499 – PVP 15 euros
El Setè volum de la col·lecció Documents del Memorial Democràtic elabora una reflexió sobre el contingut i el significat de les aportacions que va fer el Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC) a la nostra història. Una nova perspectiva a l’anàlisi de la realitat d'aquesta organització, concretament a la militància. El llibre segueix un ordre cronològic i alhora temàtic. Per aquest motiu es divideix en tres parts: la primera centrada en els anys de la Guerra Civil, la segona, sobre el període de l’antifranquisme, i la tercera, sobre els anys de la transició a la democràcia i la posterior desintegració del partit.


amunt
:: Economia

Fires de Catalunya 2018. Ferias de Cataluña. Fairs in Catalonia

car Afegeix

Fires de Catalunya 2018. Ferias de Cataluña. Fairs in Catalonia

Departament d’Empresa i Coneixement
EAN 97718882370000 – PVP 10 euros
Nova edició del calendari de fires de Catalunya per a l’any 2018, que inclou la previsió de 459 activitats firals, de les quals 44 seran d’àmbit internacional o estatal, i 415 d’àmbit català, comarcal, intercomarcal i local. L’oferta presentada comprèn tots els sectors de l’economia, des dels més tradicionals de l’agricultura, la ramaderia i l’artesania als més innovadors en l’àmbit industrial i tecnològic. Inclou també un capítol dedicat a fires pluriennals sense convocatòria per al 2018 i una relació de membres de la Federació de Fires de Catalunya - FEFIC. Aquesta informació és consultable també a la pàgina web del Departament d’Empresa i Coneixement, on s’actualitza sistemàticament.

amunt
:: Esports

Apunts. Educació Física i Esports, 130

car Afegeix

Apunts. Educació Física i Esports, 130

Departament de la Presidència
EAN 9770214875008 – PVP 6 euros
Revista trimestral amb articles originals relacionats amb les ciències de l’activitat física i de l’esport, els àmbits professionals que se’n deriven i la promoció, en general, de la cultura esportiva. Aquest número inclou, entre altres, articles sobre estudis de gènere a les revistes espanyoles de ciències de l’activitat física i l’esport, esport i felicitat o actituds cap al dopatge segons l’esport practicat pels joves.

 

Text complet

 

 

Apunts. Educación Física y Deportes, 130
Departament de la Presidència
EAN 9771577401002 – PVP 6 euros

 

Text complet


car Afegeix

amunt
:: Justícia i dret

Revista catalana de dret públic , núm. 54


Revista catalana de dret públic, núm. 55

Escola d’Administració Pública de Catalunya
Publicació gratuïta
Revista semestral que ofereix un enfocament teòric general del sistema juridicoadministratiu en totes les seves dimensions: l'autonòmica, l'estatal, l'europea i la internacional. Aquest número dedica una secció monogràfica a la transparència i bon govern. També inclou una secció general amb articles, entre altres, sobre les mesures de disciplina administrativa en relació al fenomen del top manta, les noves formes de gestió dels serveis socials, i fundacions del sector públic i finançament de la llibertat religiosa en dret espanyol.

 

Text complet
amunt

Revista catalana de dret públic , núm. 54


Revista d’Estudis Autonòmics i Federals, núm. 26 - Octubre 2017 

Departament de la Presidència
Publicació gratuïta
Publicació periòdica on tenen cabuda anàlisis de temes federals i autonòmics d’arreu del món, del procés de constitucionalització de la Unió Europea, d’aspectes jurídics de l’estat de les autonomies i de l’autogovern de Catalunya. Aquest número gira a l’entorn de dos eixos: el model territorial italià i les possibilitats de les Comunitats autònomes de dur a terme una acció exterior efectiva.

 

Text complet PDF / ePUB

 

amunt

  > Visitar l'Agenda Cultural

 
Si no veieu correctament aquest butlletí i feu servir un correu del tipus webmail (GMail, Yahoo, Hotmail, etc.), pot ser que aquests programaris no mostrin el butlletí exactament com ha estat dissenyat. Disculpeu les molèsties. Podeu clicar aquí per consultar el butlletí directament a Internet.
 
EADOPCreativeCommons License Logo(Pel que fa als resums.)

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la © Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei de l’Estat 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

Alta :: Baixa o modificació :: Contacte :: Butlletins anteriors :: © Generalitat de Catalunya