Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Presentació


Les publicacions de la Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya edita publicacions tècniques i de divulgació sobre les àrees d'actuació dels seus departaments (salut, educació, medi ambient, etc.) i sobre les polítiques públiques (plans d’actuació, plans estratègics, etc.), l’acció de govern i el retiment de comptes (memòries, estadístiques, etc.) i la difusió de les normes i disposicions legals. 

L'objectiu d'aquesta tasca editorial és dotar els ciutadans, les empreses, les entitats, els sectors professionals i altres col·lectius socials dels materials tècnics o de divulgació que els siguin útils per a l’exercici de les seves activitats i expressar i divulgar les polítiques i les actuacions del Govern. 

Les publicacions de la Generalitat de Catalunya s'editen majoritàriament en català, però també en trobareu en altres idiomes: occità, castellà, anglès, francès, alemany, italià, àrab, etc.

 

Com rebre'n informació?

Podeu rebre informació periòdica de les novetats editorials de la Generalitat a través del butlletí quinzenal Informatiu de publicacions, el blog llibres gencat i els comptes Publicacions de la Generalitat a Facebook i @publicacionscat a Twitter.

 

On es poden adquirir?

Les publicacions de la Generalitat es poden adquirir a la Llibreria en línia de la Generalitat, a la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat i a la vostra llibreria habitual.

 

On es poden consultar?

Les publicacions de la Generalitat, siguin venals o gratuïtes, estiguin exhaurides o no, es poden consultar a les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat de Catalunya (BEG).

Accés al catàleg de les BEG

 
 
Data d'actualització: 20.09.2016