Accés al contingut Accés al menú de la secció
DOGC  > Serveis del DOGC
 

Serveis del DOGC

 
El DOGC en línia es publica diàriament a Internet, en dues edicions en català i castellà, i és oficial des de juny de 2007.
El dret vigent a Catalunya: consulta de les normes actualitzades (textos consolidats) i accés a serveis d'informació jurídica.
Com publicar un anunci o edicte al DOGC: canals, taxes i recomanacions.
Publicació al DOGC, en deu annexos, de la versió oficial, de les normes urbanístiques 1985-2002, d'acord amb la Llei 2/2007.
Us ofereixen la possibilitat de rebre diàriament, per correu electrònic, informació del DOGC del dia segons les vostres preferències, de subscriure-us a un document concret, etc.
Consulta del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publicat durant la II República, del 3 de maig de 1931 al 26 de gener de 1939. Inclou els tres números publicats a l'exili.
Servei de consulta del DOGC del dia. Permet navegar pel sumari i l’accés al text complet de les disposicions i anuncis publicats en el DOGC en els últims set dies.
Els Dietaris de la Generalitat de Catalunya són un cas excepcional a Europa de conservació d'una crònica tan antiga i continuada durant més de tres segles.
El perfil @DOGCdeldia difon una selecció de les disposicions més destacades de l’edició diària del DOGC a la xarxa Twitter.
Aquest Suplement inclou en català les lleis, els reials decrets llei, els reials decrets legislatius i altres disposicions de caràcter general publicades en el BOE.