Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Publicacions


Activitat editorial de l'EADOP

L’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions (EADOP) té encomanada l’edició del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i ha estat editora de les col·leccions 2000, Catalans Il·lustres, Guies, Lectura i So, Legislació Bàsica, Població i Territori, Quaderns de Legislació, Som i Serem, Textos i Documents i Tradicionari. Actualment, realitza la difusió de legislació consolidada a través del Portal Jurídic de Catalunya. També, l’Entitat ha col·laborat en diverses coedicions.

Els llibres publicats per l’EADOP tenen distribució comercial i es poden adquirir a la Llibreria en línia, a la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat i a la vostra llibreria habitual.

 

 

Publicacions electròniques

Consell de Guerra i condemna a mort de Lluís companys

Consell de Guerra i condemna a mort de Lluís Companys

 

El panteó reial de Santes Creus

El panteó reial de Santes Creus

 

Dietaris de la Generalitat de Catalunya

Dietaris de la Generalitat de Catalunya 1411-1713

 

Edició facsímil de l’expedient del Consell de guerra contra el president de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys. La restauració de les tombes reials de Santes Creus i la trobada de les restes de Pere el Gran. En coedició amb el Museu d’Història de Catalunya. Els "Dietaris de la Generalitat de Catalunya" són un cas excepcional a Europa de conservació d’una crònica tan antiga i continuada durant més de tres segles.

 

 
 
Data d'actualització: 02.03.2018
Últimes publicacions de l'Entitat