Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
207 Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya
imatge cap

10 d’octubre de 2017

 

ISSN 2013-4932 | DL B 6576-2012 | Butlletins anteriors

 

Sumari. Núm. 207

Xarxa Llibreries Acreditades de la Generalitat de CatalunyaXarxa de
Llibreries Acreditades de la Generalitat
de Catalunya

:: El blog de les publicacions de la Generalitat

Facebook de Publicacions Facebook de Publicacions
La comunitat de lectors dels nostres llibres i revistes a Facebook.
twitter publicacionscat @publicacionscat
Tota l’actualitat de les publicacions de la Generalitat a Twitter.
Llibreria en linia

:: Llibreria en línia de la Generalitat

:: Cercador de publicacions

Distribuïdor comercial

ÀGORA
Tel. 902 109 431
mroig@agorallibres.cat

 

 

post de Pere Martí sobre Aurora Díaz Plaja

 

“...constància d’una vida i d’una obra dedicades a inculcar el gust per llegir i l’amor als llibres, sobretot entre els infants, com poques n’hi ha hagut al nostre país.”

Extret del post de Pere Martí sobre Aurora Díaz Plaja [+]

 

:: Administració pública

European Public Mosaic, núm. 2


European Public Mosaic, núm. 2

Escola d'Administració Pública de Catalunya
Aquest número 2 de la revista “European Public Mosaic (EPuM). Open Journal on Public Service” està dedicat a la transformació digital a les administracions públiques amb una visió transversal i internacional. La publicació inclou quatre articles en profunditat d’experiències al Regne Unit, Flandes, França i Catalunya, així com una videoentrevista amb el professor de la UOC, Ismael Peña-López, i seccions de bones pràctiques, noves tendències i flaixos d’actualitat.

 

Text complet
amunt
 
:: Ciències socials

Idees 43. Ètica, seny i valors republicans

car Afegeix

Idees 43. Ètica, seny i valors republicans

Dept. dAfers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència
EAN 9771575091007  – PVP 8 euros
Revista trimestral de debat i de reflexió editada pel Centre d’Estudis de Temes Contemporanis amb l’objectiu d’establir un marc per a l’anàlisi i la discussió sociològica i ideològica del món actual, més enllà de problemàtiques més immediates. Aquest número recull les ponències presentades a la Jornada "Usos (i abusos) del seny polític" que el Centre d’Estudis de Temes Contemporanis va organitzar el 19 d’octubre de 2016 a l’Ateneu Barcelonès, amb l’objectiu de reflexionar i debatre tant des del punt de vista polític com filosòfic al voltant del seny i del pacte, dos conceptes entesos de manera problemàtica des de fa temps, molt especialment en l’etapa decisiva del procés cap a la sobirania nacional.


amunt

Une Catalogne indépendante?

car Afegeix

"Une Catalogne indépendante?"

Departament dAfers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència
EAN 9788439395881  – PVP 15 euros
Aquest llibre acompanya l’exposició "Une Catalogne Indépendante? Geopolítica i Guerra Civil (1936-1939)", que el Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya inaugura el 14 de setembre de 2017. A partir de l’estudi exhaustiu de la visió dels diplomàtics i periodistes europeus i americans i d’una àmplia selecció de peces de gran valor històric, la mostra tracta de com, al llarg de la Guerra Civil, tant els ministeris d’afers exteriors europeus i americans com la premsa internacional van creure, de manera convençuda, que Catalunya proclamaria la independència. Un fet que va tenir lloc en el context dels moviments de fronteres al continent europeu després de 1917-1919 i les intenses problemàtiques identitàries del vell món.


amunt
:: Cultura

Jo faig el carrer. Joan Colom. Fotografies 1957-2010

car Afegeix

Mètode bàsic per a l'estudi de la tenora

Departament de Cultura
EAN 9788416623297 – PVP 28 euros
Aquest mètode instrumental d’aprenentatge de la tenora vol ser una eina d’aprenentatge per a aquelles persones que vulguin aprendre a tocar-la, alhora que és una síntesi històrica molt bona i actualitzada d’aquest instrument, ja que inclou diverses etapes històriques de la mateixa exposades de manera exhaustiva i entenedora.

amunt

  > Visitar l'Agenda Cultural

 
Si no veieu correctament aquest butlletí i feu servir un correu del tipus webmail (GMail, Yahoo, Hotmail, etc.), pot ser que aquests programaris no mostrin el butlletí exactament com ha estat dissenyat. Disculpeu les molèsties. Podeu clicar aquí per consultar el butlletí directament a Internet.
 
EADOPCreativeCommons License Logo(Pel que fa als resums.)

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la © Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei de l’Estat 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

Alta :: Baixa o modificació :: Contacte :: Butlletins anteriors :: © Generalitat de Catalunya