Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
202 Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya
imatge cap

20 de juny de 2017

 

ISSN 2013-4932 | DL B 6576-2012 | Butlletins anteriors

 

Sumari. Núm. 202

Xarxa Llibreries Acreditades de la Generalitat de CatalunyaXarxa de
Llibreries Acreditades de la Generalitat
de Catalunya

:: El blog de les publicacions de la Generalitat

Facebook de Publicacions Facebook de Publicacions
La comunitat de lectors dels nostres llibres i revistes a Facebook.
twitter publicacionscat @publicacionscat
Tota l’actualitat de les publicacions de la Generalitat a Twitter.
Llibreria en linia

:: Llibreria en línia de la Generalitat

:: Cercador de publicacions

Distribuïdor comercial

ÀGORA
Tel. 902 109 431
mroig@agorallibres.cat

 

 

31439x

 

“...persegueix impulsar la transparència, la participació i la innovació en la contractació pública... recull nombrosos exemples pràctics d’experiències reals.”

Extret del post d’Agustí Cerrillo sobre Contractació Oberta [+]

 

:: Administració pública

Guia d'estudi per a l'accés a la categoria de mosso/a del cos de Mossos d'Esquadra

car Afegeix

Guia destudi per a l’accés a la categoria de mosso/a del cos de Mossos d'Esquadra

Departament de la Presidència
EAN 9788439395461 – PVP 20 euros
Material didàctic per a les persones que volen participar en el procés selectiu de la Policia de la Generalitat. Els continguts es divideixen en tres àmbits: el de coneixements de l’entorn, l’institucional i el de la seguretat i la policia. La redacció s’ha fet amb criteris pedagògics i introductoris, per tal d’oferir els elements exigibles per participar en les proves.

 

amunt
 

European Public Mosaic

European Public Mosaic

Escola d’Administració Pública de Catalunya
Publicació gratuïta
Primer número d’aquesta publicació periòdica íntegrament en anglès que té per objectiu contribuir al debat internacional sobre la gestió pública. De caire divulgatiu, l’EPuM vol consolidar-se com un canal de transferència d’informació i coneixement amb altres referents de països europeus i s’adreça especialment a professionals de l’Administració i gestors de serveis públics.

 

Text complet

 

amunt
 
:: Ciències socials

Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC)

car Afegeix

Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC)

Departament de Cultura
EAN 9788439395515 – PVP 10 euros
El Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC), creat per la disposició addicional segona de la Llei 17/1990 de museus amb la categoria de museu nacional, fou el fruit de la unió administrativa de diverses institucions museístiques amb una trajectòria que arrencava del segle XIX juntament amb diversos jaciments museïtzats organitzats al voltant d’una seu central a Barcelona i amb distintes subseus repartides pel territori català. Com a Museu Nacional, el seu objectiu és conservar, investigar i difondre els vestigis arqueològics que il·lustren l’evolució històrica, des de la prehistòria a l’època medieval.

amunt
:: Comunicació

Manual dels governs a Twiter

Manual dels governs a Twiter

Departament de la Presidència
Publicació gratuïta
Aquesta publicació ofereix recursos específics als gestors de comptes institucionals per optimitzar els continguts i la interacció que té lloc a Twitter. S’hi explica per què és important ser-hi present i com confeccionar una bona estratègia de comunicació adaptada a les seves singularitats. Què comunicar, quan tuitejar, com interaccionar amb els ciutadans, com reaccionar davant les crítiques o com mesurar l’eficàcia de les accions són alguns dels interrogants als quals es dona resposta.

 

Web del llibre

 

Text complet en català

 

Text complet en castellà

 

Text complet en anglès

 

amunt
:: Justícia i dret

Revista d'Estudis Autonòmics i Federals, núm. 25 - Abril 2017

car Afegeix

Revista d’Estudis Autonòmics i Federals, núm. 25 - Abril 2017

Departament de la Presidència
EAN 9771886263001 – PVP 15 euros
Publicació periòdica on tenen cabuda anàlisis de temes federals i autonòmics d’arreu del món, del procés de constitucionalització de la Unió Europea, d’aspectes jurídics de l’estat de les autonomies i de l’autogovern de Catalunya. Aquest número conté quatre articles de recerca i un comentari de sentències recents del Tribunal Constitucional en matèria d’organització territorial del poder.

 

Web de la revista
amunt
Presentacions
filet
Presentació de l’edició en català del Manual de Frascati: Novetats en la mesura i la comunicació de les activitats d’R+D

Barcelona, 23 de juny de 2017, d’11.30 a 14.30 h

Escola d’Administració Pública de Catalunya
Carrer de Girona, 20


El Manual de Frascati, que edita l’OCDE, constitueix un document tècnic de referència internacional. Conté els criteris fonamentals per a la mesura de les activitats de recerca i desenvolupament (R+D), que és la base de les estadístiques i els indicadors comparables internacionalment. També és una eina útil en política científica, que permet orientar l’estratègia de competitivitat cap on la dirigeixen els principals generadors de coneixement del món.

 

Inscripció

amunt

  > Visitar l'Agenda Cultural

 
Si no veieu correctament aquest butlletí i feu servir un correu del tipus webmail (GMail, Yahoo, Hotmail, etc.), pot ser que aquests programaris no mostrin el butlletí exactament com ha estat dissenyat. Disculpeu les molèsties. Podeu clicar aquí per consultar el butlletí directament a Internet.
 
EADOPCreativeCommons License Logo(Pel que fa als resums.)

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la © Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei de l’Estat 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

Alta :: Baixa o modificació :: Contacte :: Butlletins anteriors :: © Generalitat de Catalunya