Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
201 Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya
imatge cap

7 de juny de 2017

 

ISSN 2013-4932 | DL B 6576-2012 | Butlletins anteriors

 

Sumari. Núm. 201

Xarxa Llibreries Acreditades de la Generalitat de CatalunyaXarxa de
Llibreries Acreditades de la Generalitat
de Catalunya

:: El blog de les publicacions de la Generalitat

Facebook de Publicacions Facebook de Publicacions
La comunitat de lectors dels nostres llibres i revistes a Facebook.
twitter publicacionscat @publicacionscat
Tota l’actualitat de les publicacions de la Generalitat a Twitter.
Llibreria en linia

:: Llibreria en línia de la Generalitat

:: Cercador de publicacions

Distribuïdor comercial

ÀGORA
Tel. 902 109 431
mroig@agorallibres.cat

 

 

Diccionari de les religions per a noies i nois de 10 a 14 anys

 

“...pretén mostrar que cada religió té uns orígens diferents (arrels) i una manera diversa d’expressar-se (fruits), però que totes les religions tenen un mateix tronc: el desig de la pau.”

Extret del post de la Direcció General d’Afers Religiosos sobre Diccionari de les religions per a noies i nois de 10 a 14 anys [+]

 

:: Ciències socials

L’emigrant 2.0

car Afegeix

L’emigrant 2.0

Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
EAN 9788439395348– PVP 20 euros
Aquest estudi analitza, des d’una perspectiva multidisciplinària, el fenomen de l’emigració juvenil que més s’ha produït en els darrers anys: el dels joves amb titulacions superiors que han emigrat al Regne Unit per motius laborals. Examina les diferents fases de l’emigració: la fase prèvia, el període d’emigració i la fase posterior, i proposa pautes d’intervenció per facilitar l’èxit del projecte migratori i el retorn de les persones que ho vulguin fer.

amunt
:: Participació

La participació cultural de la joventut 2001-2015

car Afegeix

La participació cultural de la joventut 2001-2015

Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
EAN 9788439395324– PVP 5 euros
Aquesta publicació analitza l’evolució de les pràctiques i els consums culturals de la joventut catalana des de principis de segle fins a l’actualitat, un període marcat per l’omnipresència de les noves tecnologies i la crisi econòmica iniciada l'any 2008. La recerca indaga les diferències entre la participació cultural de les noves i les velles generacions i les diferències dins del col·lectiu juvenil, i fa un seguit de recomanacions per estimular la participació cultural dels joves. És un resum dels principals resultats d’una recerca més àmplia publicada pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts a partir de les dades de l'Enquesta de participació cultural del Departament de Cultura.

amunt
Destacat

llista de temes per a les oposicions

S’ha publicat al DOGC la nova llista de temes per a les oposicions a Mossos d’Esquadra, que serà vigent per a les properes convocatòries. A partir de la tercera setmana de juny, trobareu la guia que desenvolupa aquests temes a totes les llibreries i a la llibreria en línia de la Generalitat de Catalunya.

 

Si voleu consultar la llista de temes, entreu aquí


amunt

  > Visitar l'Agenda Cultural

 
Si no veieu correctament aquest butlletí i feu servir un correu del tipus webmail (GMail, Yahoo, Hotmail, etc.), pot ser que aquests programaris no mostrin el butlletí exactament com ha estat dissenyat. Disculpeu les molèsties. Podeu clicar aquí per consultar el butlletí directament a Internet.
 
EADOPCreativeCommons License Logo(Pel que fa als resums.)

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la © Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei de l’Estat 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

Alta :: Baixa o modificació :: Contacte :: Butlletins anteriors :: © Generalitat de Catalunya