Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
200 Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya
imatge cap

23 de maig de 2017

 

ISSN 2013-4932 | DL B 6576-2012 | Butlletins anteriors

 

Sumari. Núm. 200

Xarxa Llibreries Acreditades de la Generalitat de CatalunyaXarxa de
Llibreries Acreditades de la Generalitat
de Catalunya

:: El blog de les publicacions de la Generalitat

Facebook de Publicacions Facebook de Publicacions
La comunitat de lectors dels nostres llibres i revistes a Facebook.
twitter publicacionscat @publicacionscat
Tota l’actualitat de les publicacions de la Generalitat a Twitter.
Llibreria en linia

:: Llibreria en línia de la Generalitat

:: Cercador de publicacions

Distribuïdor comercial

ÀGORA
Tel. 902 109 431
mroig@agorallibres.cat

 

 

La participació cultural de la joventut catalana 2001-2015

 

“...analitza les diferències entre joves i no joves i dins del col·lectiu jove pel que fa a la seva relació amb la cultura.”

Extret del post de l’Observatori Català de la Joventut sobre El consum cultural digital entre les noves generacions esdevé majoritari [+]

 

:: Administració pública

Contractació oberta

car Afegeix

Contractació oberta

Cerrillo Martínez, Agustí
Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència
EAN 9788439395485 – PVP 6 euros
Aquesta publicació pretén oferir una aproximació a la contractació oberta amb l'objectiu de facilitar a les administracions públiques i a la ciutadania el coneixement necessari per a impulsar la contractació oberta. Presenta els fonaments de la contractació oberta i fa una exposició de les principals manifestacions de la transparència i la participació ciutadana en la contractació pública. Explica també algunes bones pràctiques impulsades arreu i recull algunes recomanacions per a poder afavorir l'apertura de la contractació pública.

amunt
:: Ciències socials

Templers

car Afegeix

Templers. Guerra i religió a l’Europa de les croades

Departament de Cultura
EAN 9788439395355 – PVP 18 euros
Catàleg de l'exposició que acull el Museu d'Història de Catalunya del 30 de març al 23 de juliol de 2017 i que, comissariada per l'històriador Ramon Sarobe, mostra la importància del llegat templer i convida l'espectador a reflexionar sobre el fet de la violència religiosa, una realitat encara avui no superada. Esdevé la primera gran exposició a Catalunya dedicada a conèixer d’una manera rigorosa i atractiva qui eren realment els templers, endinsant els visitants en un episodi tan apassionant de la història mundial com van ser les Croades.

amunt

La medalla devocional

car Afegeix

XX Curs d’història monetària hispànica. La medalla devocional. Art, societat i mentalitat

Museu Nacional d’Art de Catalunya
EAN 9788480432962 – PVP 17 euros
Contingut del XX Curs d'història monetària hispànica, acollit pel Gabinet Numismàtic de Catalunya del Museu Nacional d'Art de Catalunya, que en aquesta edició proposa com a objecte d'estudi i divulgació de la medalla en una de les seves projeccions més particulars, això és, la medalla religiosa o de devoció. Amb orígens medievals, va eclosionar en l'època moderna com una de les formes de manifestació i divulgació més genuïnes de l'exuberant religiositat del barroc, i va perviure fins al principi del darrer quart del segle XX, quan va entrar en una ràpida decadència, tot i la seva pervivència fins a l'actualitat.

amunt
:: Cultura

L’Envelat: arquitectura singular i símbol de la festa major

car Afegeix

L’Envelat: arquitectura singular i símbol de la festa major

Departament de Cultura
EAN 9788439395508 – PVP 5 euros
Catàleg de l'exposició duta a terme amb motiu del Bicentenari de la Festa Major de Gràcia, objecte de commemoració per la Generalitat de Catalunya l'any 2017. Muntats a les places i als descampats dels pobles i les viles amb la finalitat d'allotjar els diversos actes del programa de la festa major (balls, concerts, àpats, concursos, espectacles, etc.), els envelats han estat un fet social rellevant i una singular aportació catalana a l'arquitectura pel seu concepte estructural revolucionari i molt avançat en el seu temps.

amunt

  > Visitar l'Agenda Cultural

 
Si no veieu correctament aquest butlletí i feu servir un correu del tipus webmail (GMail, Yahoo, Hotmail, etc.), pot ser que aquests programaris no mostrin el butlletí exactament com ha estat dissenyat. Disculpeu les molèsties. Podeu clicar aquí per consultar el butlletí directament a Internet.
 
EADOPCreativeCommons License Logo(Pel que fa als resums.)

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la © Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei de l’Estat 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

Alta :: Baixa o modificació :: Contacte :: Butlletins anteriors :: © Generalitat de Catalunya