Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
191 Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya
imatge cap

17 de gener de 2017

 

ISSN 2013-4932 | DL B 6576-2012 | Butlletins anteriors

 

Sumari. Núm. 191

Xarxa Llibreries Acreditades de la Generalitat de CatalunyaXarxa de
Llibreries Acreditades de la Generalitat
de Catalunya

:: El blog de les publicacions de la Generalitat

Facebook de Publicacions Facebook de Publicacions
La comunitat de lectors dels nostres llibres i revistes a Facebook.
twitter publicacionscat @publicacionscat
Tota l’actualitat de les publicacions de la Generalitat a Twitter.
Llibreria en linia

:: Llibreria en línia de la Generalitat

:: Cercador de publicacions

Distribuïdor comercial

ÀGORA
Tel. 902 109 431
mroig@agorallibres.cat

 

 

Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres sanitaris de Catalunya

 

“...propostes i recomanacions per tal de garantir el respecte a les creences i opcions de pensament de les persones que són ateses en les institucions sanitàries.”

Extret del post sobre Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres sanitaris de Catalunya [+]

 

:: Ciències socials

La construcció del palau del comte Enric II a Castelló d’Empúries

car Afegeix

La construcció del palau del comte Enric II a Castelló d’Empúries (Alt Empordà). Estudi documental i dels materials arqueològics

Col·lecció Sèrie Monogràfica del M.A.C. - Girona
Departament de Cultura
EAN 9788439394129 – PVP 30 euros
Aquest llibre, que forma part de la col·lecció Sèries Monogràfiques del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona, és el resultat d’un important projecte de recerca, d’estudi i d’anàlisi històrica i arqueològica entorn del conjunt de la torre de la muralla medieval i de la construcció del palau comtal d’Enric II d’Empúries, anomenat l’Infant Fortuna (1445-1522), l’actual edifici de l’Ajuntament conegut actualment com a Palau dels Comtes i convent de Sant Domènec de Castelló d’Empúries i del jaciment arqueològic corresponent. L’estudi dels diversos materials arqueològics procedents dels jaciments de l’única torre conservada de la muralla medieval, ha tret a la llum un dels conjunts arqueològics més importants i complets de Castelló d’Empúries, especialment de ceràmica, que permeten aportar dades definitives entorn de la construcció del Palau d’Enric II d’Empúries (entre els anys 1511 i 1514) i de l’amortització de la muralla medieval en una important remodelació urbana, així com també sobre la producció local i la comercialització de ceràmica durant l’Edat Mitjana i l’època moderna a Castelló d’Empúries i al comtat d’Empúries.

amunt

Una mar de vinyes. El conreu de la vinya i el vi a Empúries, l’Escala i el Montgrí

car Afegeix

Una mar de vinyes. El conreu de la vinya i el vi a Empúries, l’Escala i el Montgrí

Col·lecció Catàlegs del MAC
Departament de Cultura
EAN 9788480671439 – PVP 18 euros
Catàleg de l’exposició organitzada conjuntament pel Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries i el Museu de l’Anxova i de la Sal de l’Escala, que se centra en el procés històric que va portar a la implantació del conreu de la vinya en època romana, en la seva capacitat d’esdevenir un fenomen d’inversió i d’activació econòmica de primer ordre, amb inversions de capital per part d’influents personatges itàlics i provincials, convertint el nord-est català de zona de recepció a àrea productiva amb capacitat de crear un excedent per vendre a l’exterior.

 

Post al bloc Llibres Gencat


amunt
:: Economia

Fires de Catalunya 2017. Ferias de Cataluña. Fairs in Catalonia

car Afegeix

Fires de Catalunya 2017. Ferias de Cataluña. Fairs in Catalonia

Departament d’Empresa i Coneixement
EAN 9771888237000 – PVP 9 euros
Nova edició del calendari de fires de Catalunya per a l’any 2017, que inclou la previsió de més de 468 activitats firals, de les quals 59 seran d’àmbit internacional o estatal, i 409 d’àmbit català, comarcal, intercomarcal i local. L’oferta presentada comprèn tots els sectors de l’economia, des dels més tradicionals de l’agricultura, la ramaderia i l’artesania als més innovadors en l’àmbit industrial i tecnològic. Inclou també un capítol dedicat a fires pluriennals sense convocatòria per al 2017 i una relació de membres de la Federació de Fires de Catalunya - FEFIC. Aquesta informació és consultable també a la pàgina web del Departament d’Empresa i Coneixement, on s’actualitza sistemàticament.

 

Web de Fires de Catalunya


amunt

  > Visitar l'Agenda Cultural

 
Si no veieu correctament aquest butlletí i feu servir un correu del tipus webmail (GMail, Yahoo, Hotmail, etc.), pot ser que aquests programaris no mostrin el butlletí exactament com ha estat dissenyat. Disculpeu les molèsties. Podeu clicar aquí per consultar el butlletí directament a Internet.
 
EADOPCreativeCommons License Logo(Pel que fa als resums.)

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit.

L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

Alta :: Baixa o modificació :: Contacte :: Butlletins anteriors :: © Generalitat de Catalunya