Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
188 Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya
imatge cap

8 de novembre de 2016

 

ISSN 2013-4932 | DL B 6576-2012 | Butlletins anteriors

 

Sumari. Núm. 188

Xarxa Llibreries Acreditades de la Generalitat de CatalunyaXarxa de
Llibreries Acreditades de la Generalitat
de Catalunya

:: El blog de les publicacions de la Generalitat

Facebook de Publicacions Facebook de Publicacions
La comunitat de lectors dels nostres llibres i revistes a Facebook.
twitter publicacionscat @publicacionscat
Tota l’actualitat de les publicacions de la Generalitat a Twitter.
Llibreria en linia

:: Llibreria en línia de la Generalitat

:: Cercador de publicacions

Distribuïdor comercial

ÀGORA
Tel. 902 109 431
mroig@agorallibres.cat

 

 

31439x

 

“... incorpora algunes bones pràctiques... i un catàleg de recursos per tal d’ampliar els coneixements pel que fa a la realitat de les confessions religioses als centres penitenciaris de Catalunya.”

Extret del post sobre Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres penitenciaris de Catalunya [+]

 

:: Administració pública

Estudi del marge de què disposa la Generalitat de Catalunya per establir polítiques públiques en comerç interior

car Afegeix

Estudi del marge de què disposa la Generalitat de Catalunya per establir polítiques públiques en comerç interior

Departament de la Presidència
EAN 9788439394433 – PVP 15 euros
Estudi que té com a objectiu esbrinar el marge que té la Generalitat de Catalunya per establir poítiques públiques pròpies en l’àmbit del comerç interior. Partint d’una anàlisi del sistema de repartiment de competències dissenyat per la Constitució espanyola i l’Estatut d’autonomia de Catalunya, i interpretat per la jurisprudència del Tribunal Constitucional; i seguint per un examen de les competències atribuïdes a la Unió Europea en virtut del seu Tractat de Funcionament en matèries que incideixen en l’àmbit del comerç; arriba a la conclusió que, malgrat el caràcter exclusiu de la competència en comerç interior prevista a l’article 121 de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, el marge de la Generalitat per dissenyar i implementar polítiques pròpies és molt reduït.

amunt
:: Ciències socials

Dels mercaders d’Empúries als pescadors de l’Escala

car Afegeix

Dels mercaders d’Empúries als pescadors de l’Escala

Departament de Cultura
EAN 9788439388951 – PVP 11 euros
Catàleg de l’exposició organitzada conjuntament pel Museu d’Arqueologia de Catalunya i l’Ajuntament de l’Escala, a través del Museu de l’Anxova i de la Sal, que tracta novament com en anteriors exposicions, sobre el fort lligam amb el medi marí de l’antiga ciutat grega i romana d'Empúries. Aquesta nova proposta permet ampliar la perspectiva insistint en altres aspectes com ara la importància del comerç marítim i la navegació en el desenvolupament històric d’aquestes poblacions que arrenca ja de la protohistòria i, tot passant per l’Emporion grega i l’Emporiae romana, permet enllaçar, dins d’un discurs històric ininterromput, amb el petit nucli de pescadors establert al segle XVI a l’Escala i la seva transformació posterior.
amunt
:: Cultura

Josep Esquirol, fotògraf d’Empúries

car Afegeix

Josep Esquirol, fotògraf d’Empúries

Col·lecció Catàlegs del MAC
Departament de Cultura
EAN 978843930480 – PVP 13 euros
Catàleg de l’exposició organitzada conjuntament pel Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries i el Museu de l’Anxova i de la Sal de l’Escala, sobre l’obra de Josep Esquirol, fotògraf de la ciutat, que va documentar l’inici de les excavacions l’any 1908. Impulsades per l’eminent arquitecte i arqueòleg Josep Puig i Cadafalch, les excavacions van suposar un important esdeveniment en el món cultural de Catalunya, que va trasbalsar la vida de la petita comunitat pesquera que era l’Escala en aquell moment.

amunt

  > Visitar l'Agenda Cultural

 
Si no veieu correctament aquest butlletí i feu servir un correu del tipus webmail (GMail, Yahoo, Hotmail, etc.), pot ser que aquests programaris no mostrin el butlletí exactament com ha estat dissenyat. Disculpeu les molèsties. Podeu clicar aquí per consultar el butlletí directament a Internet.
 
EADOPCreativeCommons License Logo(Pel que fa als resums.)

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit.

L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

Alta :: Baixa o modificació :: Contacte :: Butlletins anteriors :: © Generalitat de Catalunya