Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
187 Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya
imatge cap

25 d’octubre de 2016

 

ISSN 2013-4932 | DL B 6576-2012 | Butlletins anteriors

 

Sumari. Núm. 187

Xarxa Llibreries Acreditades de la Generalitat de CatalunyaXarxa de
Llibreries Acreditades de la Generalitat
de Catalunya

:: El blog de les publicacions de la Generalitat

Facebook de Publicacions Facebook de Publicacions
La comunitat de lectors dels nostres llibres i revistes a Facebook.
twitter publicacionscat @publicacionscat
Tota l’actualitat de les publicacions de la Generalitat a Twitter.
Llibreria en linia

:: Llibreria en línia de la Generalitat

:: Cercador de publicacions

Distribuïdor comercial

ÀGORA
Tel. 902 109 431
mroig@agorallibres.cat

 

 

Extret del post sobre Estudi del marge de què disposa la Generalitat de Catalunya per establir polítiques públiques en comerç interior

 

“...quin marge té la Generalitat per establir polítiques públiques pròpies en l’àmbit del comerç interior? És a dir, l’autonomia de què disposa la Generalitat en aquesta matèria és de prou qualitat per fer possible una política diferenciada?”

Extret del post sobre Estudi del marge de què disposa la Generalitat de Catalunya per establir polítiques públiques en comerç interior [+]

 

:: Ciències socials

Barraquisme la ciutat (im)possible. Els barris de Can Valero, el Carmel i la Perona a la Barcelona del segle XX (1a reimpressió 1a edició)

car Afegeix

Barraquisme la ciutat (im)possible. Els barris de Can Valero, el Carmel i la Perona a la Barcelona del segle XX (1a reimpressió 1a edició)

Departament de Cultura
EAN 9788439386773 – PVP 15 euros
Barcelona ha vist néixer i desaparèixer nombrosos barris de barraques al llarg del segle XX, una realitat sovint oblidada que n'ha condicionat substancialment el desenvolupament urbà. Aquesta monografia és el resultat de la recerca impulsada entre 2004 i 2008 per l'Inventari del Patrimoni Etnològic del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana amb l'objectiu de recopilar tota la informació existent, dispersa i fragmentada, sobre aquest fenomen. L'equip de recerca, format per historiadors, antropòlegs i geògrafs de la Universitat de Barcelona, en fa una anàlisi des de la perspectiva històrica, en debat les raons de l'existència, permanència i desaparició, a la vegada que en recupera testimonis directes per tal d'aprofundir en l'estudi etnogràfic del barraquisme i donar lloc a la història social en el relat oficial sobre la ciutat.

amunt
:: Cultura

El divino Morales  [edició a càrrec de Leticia Ruiz Gómez]

car Afegeix

El divino Morales  [edició a càrrec de Leticia Ruiz Gómez]

Museu Nacional d’Art de Catalunya
EAN 9788480432788 – PVP 28 euros
Catàleg de l'exposició que va acollir el Museu Nacional d'Art de Catalunya entre el 16 de juny i el 25 de setembre de 2016. La mostra, organitzada conjuntament amb el Museo del Prado i el Museo de Bellas Artes de Bilbao, presenta per primera vegada a Barcelona, una gran exposició sobre Luis de Morales, un pintor renaixentista espanyol de gran qualitat molt poc conegut encara del públic. 

 

 

 

El divino Morales  [edición a cargo de Leticia Ruiz Gómez]

Museu Nacional d’Art de Catalunya
EAN 9788480432795 – PVP 28 euros

 

car Afegeix

amunt
 
:: Justícia i dret

Llei 11/2014, del 10 d'octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia

car Afegeix

Llei 11/2014, del 10 d'octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia

Departament de Treball, Afers Socials
EAN 9788439394396 – PVP 4 euros
Text de la Llei aprovada pel govern de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu desenvolupar i garantir els drets de les lesbianes, els gais, els bisexuals i els transsexuals (col·lectiu LGBT) i evitar situacions de discriminació i violència cap a aquest col·lectiu, conegudes socialment també com a homofòbia, bifòbia i transfòbia.

amunt


Les llibreries de la Xarxa...

La llibreria L’Altell de Banyoles fa 25 anys. L’antiga Llibreria Escolar va canviar de local, de tipus de llibreria i de nom al 1991 i va néixer la llibreria L’Altell, molt activa, amb clubs de lectura, nombroses presentacions de llibres i activitats, com les seves Nits dels Narradors.


Des de l’any 2012 és membre de la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat.

 

Per molts anys L’Altell!

 

L’Altell
c. Canal, 2 – 17820 Banyoles

http://www.laltell.cat/

https://www.facebook.com/llibrerialaltell/
https://twitter.com/LlibreriaLAltel


Lliurament acreditacio Llibreria Horitzons Llibreria Horitzons

 

Dos moments de la celebreció del 25è aniversari de la llibreria L’Altell de Banyoles.

amunt
 

  > Visitar l'Agenda Cultural

 
Si no veieu correctament aquest butlletí i feu servir un correu del tipus webmail (GMail, Yahoo, Hotmail, etc.), pot ser que aquests programaris no mostrin el butlletí exactament com ha estat dissenyat. Disculpeu les molèsties. Podeu clicar aquí per consultar el butlletí directament a Internet.
 
EADOPCreativeCommons License Logo(Pel que fa als resums.)

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit.

L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

Alta :: Baixa o modificació :: Contacte :: Butlletins anteriors :: © Generalitat de Catalunya