Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
185 Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya
imatge cap

27 de setembre de 2016

 

ISSN 2013-4932 | DL B 6576-2012 | Butlletins anteriors

 

Sumari. Núm. 185

Xarxa Llibreries Acreditades de la Generalitat de CatalunyaXarxa de
Llibreries Acreditades de la Generalitat
de Catalunya

:: El blog de les publicacions de la Generalitat

Facebook de Publicacions Facebook de Publicacions
La comunitat de lectors dels nostres llibres i revistes a Facebook.
twitter publicacionscat @publicacionscat
Tota l’actualitat de les publicacions de la Generalitat a Twitter.
Llibreria en linia

:: Llibreria en línia de la Generalitat

:: Cercador de publicacions

Distribuïdor comercial

ÀGORA
Tel. 902 109 431
mroig@agorallibres.cat

 

 

post de Francesc Marimon sobre 50 partitures per a acordió diatònic. Volum 2

 

“Aquest és un treball científic (pedagògic) basat en l’afecte i la comprensió cap als que els costa aprendre a tocar.”

Extret del post de Francesc Marimon sobre 50 partitures per a acordió diatònic. Volum 2 [+]

 

:: Ciències socials

La despesa en consum de les llars


La despesa en consum de les llars

Institut d’Estadística de Catalunya
Gratuït
Operació estadística que, d’acord amb la Classificació de les funcions de consum individual (COICOP/HBS), informa sobre la magnitud, l’estructura i la distribució de les despeses en consum que realitzen les llars, així com sobre les quantitats físiques consumides de determinats productes alimentaris i de les fonts d’energia. Elaborada a partir de l’Enquesta de pressupostos familiars base 2006, que l’INE elabora anualment, substitueix l’Enquesta contínua de pressupostos familiars, en vigor del 1997 al 2005.

 

Text complet


amunt

Papers Euromesco/IEMED 24. Les transformations géopolitiques dans la région MENA


Papers Euromesco/IEMED 24. Les transformations géopolitiques dans la région MENA

Institut Europeu de la Mediterrània
Gratuït
Aquest article de M. Fouad Ammor analitza les transformacions geopolítiques a la regió MENA a través d’un enfocament multidimensional, apel·lant a: la història recent de la regió euromediterrània; els reptes geoestratègics on no sempre és fàcil decidir entre els interessos i principis, el discurs i l’acció; i tornant als fets, en el seu esquema descriptiu i analític. L’autor va més enllà de l’anàlisi del dia a dia dels esdeveniments regionals mentre tracta d’entendre la dinàmica estructural i les seves causes. El document es divideix en quatre parts que tracten, respectivament: la riquesa del petroli a la regió MENA, el paper d’Israel a la zona euromediterrània, la crisi de la modernització, i la seguretat humana a la llum del present àrab.

 

Web del lloc


amunt
:: Cultura

Ramon Llull a la biblioteca de Catalunya


Ramon Llull a la biblioteca de Catalunya

Biblioteca de Catalunya
Gratuït
Aquest llibre electrònic, publicat per la Biblioteca de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb motiu de l’Any Ramon Llull, vol apropar als lectors un dels pensadors catalans més universal de tots els segles. A través de les entrevistes conduïdes per Joan Santanach a investigadors especialistes en Ramon Llull: Lola Badia, Alexander Fidora, Amador Vega, Albert Soler i Ricard Torrents; les lectures de fragments de textos tan rellevants com el Llibre de Meravelles o el Llibre del gentil, fetes pels mateixos entrevistats; i una interpretació exclusiva d’Antoni Rossell del poema Desconhort enregistrada a Sant Pau del Camp, els textos ajuden a conèixer diverses facetes d’aquest autor, a més de presentar una selecció dels manuscrits i impresos més significatius conservats a la Biblioteca de Catalunya. El darrer capítol inclou una selecció bibliogràfica actualitzada.

 

Text complet


amunt
:: Educació i formació

Les tecnologies mòbils als centres educatius


Les tecnologies mòbils als centres educatius

Secretaria General d’Ensenyament
Gratuït
Aquest document recull diverses consideracions sobre la presència i l’ús dels dispositius mòbils als centres educatius de Catalunya, el desenvolupament de la competència digital per part de l’alumnat i el potencial de la tecnologia mòbil en les activitats d’aprenentatge. L’autonomia dels centres, l’exemplaritat del professorat, la col·laboració amb les famílies, el foment de la responsabilitat de l’alumnat i la implicació de les direccions, conjuntament amb l’estímul a pensar i actuar amb visió de futur, són els eixos del document.

 

Text complet


amunt

  > Visitar l’Agenda Cultural

 
Si no veieu correctament aquest butlletí i feu servir un correu del tipus webmail (GMail, Yahoo, Hotmail, etc.), pot ser que aquests programaris no mostrin el butlletí exactament com ha estat dissenyat. Disculpeu les molèsties. Podeu clicar aquí per consultar el butlletí directament a Internet.
 
EADOPCreativeCommons License Logo(Pel que fa als resums.)

D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit.

L’òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió i l’adreça on la persona interessada pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

Alta :: Baixa o modificació :: Contacte :: Butlletins anteriors :: © Generalitat de Catalunya