Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
184 Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya
imatge cap

13 de setembre de 2016

 

ISSN 2013-4932 | DL B 6576-2012 | Butlletins anteriors

 

Sumari. Núm. 184

Xarxa Llibreries Acreditades de la Generalitat de CatalunyaXarxa de
Llibreries Acreditades de la Generalitat
de Catalunya

:: El blog de les publicacions de la Generalitat

Facebook de Publicacions Facebook de Publicacions
La comunitat de lectors dels nostres llibres i revistes a Facebook.
twitter publicacionscat @publicacionscat
Tota l’actualitat de les publicacions de la Generalitat a Twitter.

:: Cercador de publicacions

Distribuïdor comercial

ÀGORA
Tel. 902 109 431
mroig@agorallibres.cat

 

 

Col.lecció DOCS

 

“La col·lecció DOCS aplega documents (primers títols: Protocol d’Istanbul, Regles penitenciàries i Codi ètic europeu, Lobbys: marc regulador) que aporten un valor evident als àmbits d’actuació de l’Administració de Justícia, entesa en un sentit ampli (execució penal dins i fora de la presó, justícia juvenil, dret civil, entitats jurídiques, professions titulades, gestió de conflictes, grups d’interès, etc).”

Col·lecció DOCS del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada [+]

 

:: Ciències socials

Aliadòfils i germanòfils a Catalunya durant la primera guerra mundial


Aliadòfils i germanòfils a Catalunya durant la Primera Guerra Mundial

Centre d’història contemporània de Catalunya
EAN 9788439394457 – PVP 18 euros
Proposta de reconstrucció de les polèmiques ideològiques que van esclatar a la premsa catalana i als seus cercles intel·lectuals entre aliadòfils, germanòfils i neutralistes, que permet conèixer què pensaven sobre la guerra Cambó, Xènius, Prat de la Riba, Rovira i Virgili, Lerroux, Rusiñol, Gaziel o Pestaña, entre molts altres; tot plegat amb l'objectiu de mostrar un panorama molt ampliat del període, en un intent de rebatre antics prejudicis i classificacions apriorístiques.

 

Contacte


amunt
:: Estadística

SORT. Volume 40. Number 1, January-June 2016


SORT. Volume 40. Number 1, January-June 2016

Departament d’Economia i Hisenda
EAN 9771696228009 – PVP 15 euros
Revista semestral amb articles originals d'estadística aplicada i metodologia estadística, investigació operativa, estadística oficial i biometria, editada per l'Idescat i publicada íntegrament en anglès. Coeditada amb la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Lleida.

 

Web del lloc

 

Contacte

 


amunt
:: Esports

Apunts. Educació Física i Esports, 124Apunts. Educació Física i Esports, 124

Departament de la Presidència
EAN 9770214875008 – PVP 6 euros
Revista trimestral amb articles originals relacionats amb les ciències de l'activitat física i de l'esport, els àmbits professionals que se'n deriven i la promoció, en general, de la cultura esportiva. Aquest número inclou, entre altres, articles sobre agrupació i equilibri competitiu en el bàsquet, una comparació de la capacitat rítmica en persones amb discapacitat intel·lectual, síndrome de Down i persones sense discapacitat, o un estudi de la motivació d'assoliment i orientació motivacional en estudiants d'educació física.

 

Web del lloc

 

 

Apunts. Educación Física y Deportes, 124
Departament de la Presidència
EAN 9771577401002 – PVP 6 euros

Web del lloc


Contacte

amunt
:: Llengua

Vocabulari en imatges


Vocabulari en imatges

Direcció General de Política Lingüística
EAN 9788439394211 – PVP 6 euros
Publicació de caràcter utilitari, destinada a visitants de Catalunya de llengua castellana, francesa, anglesa, italiana o alemanya. Usant el dibuix com a base didàctica, conté terminologia elemental en català sobre la vida exterior (poble, parc, transport, ciutat, muntanya, bosc, fira, mar, platja, etc.), l'habitatge, els serveis, els aliments i altres àrees d'interès.

 

Contacte


amunt

  > Visitar l'Agenda Cultural

 
Si no veieu correctament aquest butlletí i feu servir un correu del tipus webmail (GMail, Yahoo, Hotmail, etc.), pot ser que aquests programaris no mostrin el butlletí exactament com ha estat dissenyat. Disculpeu les molèsties. Podeu clicar aquí per consultar el butlletí directament a Internet.
 
EADOPCreativeCommons License Logo(Pel que fa als resums.)

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit.

L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

Alta :: Baixa o modificació :: Contacte :: Butlletins anteriors :: © Generalitat de Catalunya