Accés al contingut Accés al menú de la secció
DOGC  > Sumari del DOGC
 
DISPOSICIONS

Ministeris del Govern de l'Estat

Ministeri de Justícia

ORDRE JUS/271/2017, de 26 de desembre, per la qual es determina la data d'entrada en funcionament de les unitats processals de suport directe, del Servei Comú Processal General i del Servei Comú Processal d'Execució del partit judicial de Blanes (Ordre de 26 de desembre, publicada al BOE núm. 5, de 5 de gener).

Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat

ORDRE SLT/272/2017, de 29 de desembre, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres, de 22 de desembre de 2017, pel qual es ratifica l'acord de dissolució del consorci Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC) i la cessió global dels seus actius i passius a la Fundació Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Ordre de 29 de desembre, publicada en el BOE núm. 5, de 5 de gener).

                                     Amunt             

Departament de la Presidència

Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Nota informativa

                                     Amunt             

Departament de Justícia

RESOLUCIÓ JUS/3008/2017, de 31 de desembre, per la qual es publiquen les subvencions atorgades a entitats sense ànim de lucre per a la realització de projectes i programes orientats a la reinserció i rehabilitació de persones internades en centres penitenciaris i alliberades condicionals, corresponents a l'any 2017.

                                     Amunt             

DOGC núm. 7529

(05/01/2018)

SUMARI

Cerca per data i número

Per número del DOGC