Accés al contingut Accés al menú de la secció
DOGC  > Resultats i fitxa
 
Afegeix-lo a la meva selecció i subscriu-m'hi
Afegeix-lo a la meva selecció
Dades del document
  • Tipus de document Acta

  • Data del document 02/06/2018

  • Número de control 18153001

  • Organisme emissor Departament de la Presidència

    CVE CVE-DOGC-A-18153001-2018

Dades del DOGC
  • Número 7633

  • Data 02/06/2018

  • Secció DISPOSICIONS

Descriptors relacionats
Matèries
Autenticitat i integritat
Lupa
Accedeix a la cerca

ACTA de presa de possessió del vicepresident i dels consellers i les conselleres del Govern de la Generalitat de Catalunya.


A la ciutat de Barcelona, al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, es reuneixen a les 12.25 hores del dia 2 de juny de 2018 el Molt Honorable Senyor Joaquim Torra i Pla, president de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Senyor Roger Torrent i Ramió, president del Parlament de Catalunya, els honorables consellers i conselleres següents: senyor Pere Aragonès i Garcia, senyora Elsa Artadi i Vila, senyor Ernest Maragall i Mira, senyor Miquel Buch i Moya, senyor Josep Bargalló i Valls, senyora Alba Vergés i Bosch, senyor Damià Calvet i Valera, senyora Laura Borràs i Castanyer, senyora Ester Capella i Farré, senyor Chakir El Homrani Lesfar, senyora Maria Àngels Chacón i Feixas, senyor Jordi Puigneró i Ferrer, i senyora Teresa Jordà i Roura. Actua com a secretari el senyor Víctor Cullell i Comellas, secretari del Govern.

L'objecte de la convocatòria és la presa de possessió del vicepresident i dels consellers i les conselleres del Govern de la Generalitat de Catalunya.

S'inicia l'acte amb la lectura, per part del secretari, del Decret 3/2018, de 29 de maig, pel qual es nomenen el vicepresident del Govern i els consellers i conselleres dels departaments de la Generalitat de Catalunya.

A continuació, els nous consellers s'acosten un a un a la taula de la Presidència, on presten prometença del seu càrrec mitjançant la fórmula següent: “Prometeu complir fidelment, d'acord amb la llei, les obligacions del càrrec que assumiu al servei de Catalunya i amb lleialtat al president de la Generalitat de Catalunya?”. Els consellers hi han respost: “Sí, ho prometo”.

A continuació, el Molt Honorable President dirigeix unes paraules als consellers i als assistents i, havent-se complert la finalitat de la reunió, a les 12.50 hores es dona per closa la sessió, de la qual s'estén aquesta Acta en la data a dalt esmentada.

 

Víctor Cullell i Comellas

Secretari del Govern

 

Vist i plau

El president

Amunt