Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacte gràfic
Inici > Condicions d'ús

Condicions d'ús de la Llibreria en línia de la Generalitat de Catalunya


Informació general

En compliment de la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, informem que la titularitat del domini d’aquesta Llibreria en línia, http://llibreria.gencat.cat, correspon a:

Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions
Generalitat de Catalunya
NIF S-5800004-C

Amb seu a:
Av. de Josep Tarradellas, 20
08029 Barcelona

Per a qualsevol qüestió relacionada amb la Llibreria de la Generalitat de Catalunya en línia podeu establir contacte amb:
Tel. [34] 93 551 56 65 (de 8.15 a 15 h, de dilluns a divendres, no festius)
bústia de contacte

El/la comprador/a, en el moment de validar i acceptar la tramitació d’una comanda, es compromet a acceptar les condicions d’ús de la Llibreria de la Generalitat de Catalunya en línia. Les compres realitzades en aquesta Llibreria estan sotmeses a la legislació espanyola vigent.

Per a les compres de productes destinats a la posterior redistribució o comercialització, adreceu-vos si us plau al distribuïdor comercial:
Àgora
Tel. [34] 902 109 431
c/e mroig@agorallibres.cat.


Preus i disponibilitat

Els preus dels productes de la Llibreria de la Generalitat en línia inclouen l’IVA.

Els productes inclosos a la Llibreria en línia estan disponibles, tret d’error o fi d’existències. En aquells casos en què no hi hagi existències d’algun dels articles demanats, l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions contactarà amb el/la comprador/a i, si escau, li retornarà l’import que correspongui.


Lliurament del/s producte/s

El lliurament dels productes a Catalunya es farà en un termini màxim de 4 dies laborables a partir de la data de formalització de la comanda, tret de manca de disponibilitat d’existències.

Despeses de tramesa

Les despeses de tramesa són les que figuren a continuació i varien en funció de la destinació del lliurament:

  • Catalunya: 6 €
  • Resta de la Península Ibèrica i Illes Balears: 10 €
  • Illes Canàries, Ceuta i Melilla: 11,30 €
  • Andorra: 10 €

En trameses a la resta de la Unió Europea i d’altres destinacions les tarifes es mostraran abans de finalitzar la compra.

L’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions no es farà càrrec d’impostos especials, aranzels o altres despeses que es puguin produir en el lloc de destinació de l’enviament.

Forma de pagament

El pagament de la comanda s’efectua mitjançant targeta Visa o Mastercard, a través del terminal Punt de Venda Virtual de l’entitat financera CatalunyaCaixa.

Devolucions

Les comandes podran ser cancel·lades sense cap cost sempre que no s’hagi iniciat l’enviament. La cancel·lació de la comanda un cop s’hagi iniciat l’enviament es considerarà una devolució.

Les devolucions es poden fer fins a 30 dies després d’haver rebut el producte en el domicili del/de la comprador/a, sempre que es conservi el precinte original.

Les despeses del retorn del producte aniran a càrrec del/de la comprador/a i no es retornarà l’import corresponent a les despeses d’enviament del lliurament inicial. Un cop l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions comprovi que el producte està en perfectes condicions, s’abonarà l’import corresponent en el compte indicat pel/per la comprador/a.

En cas de produir-se un error per part de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions en el producte enviat, o si aquest es defectuós, el/la comprador/a ho podrà comunicar en el termini de 30 dies. En aquest cas, les despeses de devolució aniran a càrrec de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions, i en el cas que el/la comprador/a decideixi anul·lar la comanda, es farà l’abonament de l’import de la compra i de les despeses de lliurament al compte indicat pel/per la comprador/a.

Les comunicacions sobre devolucions s’han adreçar a l’adreça de correu electrònic suport.llibreria@gencat.cat, i s’hi ha d’indicar el número de comanda, les circumstàncies de la devolució i el compte on, si escau, l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions ha de fer l’abonament.


Privacitat de les dades

En cas que us registreu com a comprador/a a la Llibreria en línia, totes les dades que ens faciliteu, excepte les corresponents a la targeta de crèdit, s’incorporaran a una base de dades titularitat de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions amb la finalitat de facilitar la tramitació de les comandes i d’enviar-vos en el futur informació sobre productes i serveis similars als que inicialment hàgiu contractat.

Podeu exercir davant l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades que conté aquesta base de dades en els termes reconeguts en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, de desplegament d’aquesta Llei, mitjançant comunicació escrita adreçada a:

Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions
Generalitat de Catalunya
Av. de Josep Tarradellas, 20
08029 Barcelona

o bé a través de la bústia de contacte.

Les vostres dades també s’utilitzaran per enviar-vos el butlletí electrònic Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya, i amb aquesta finalitat es registraran en un fitxer automatitzat de la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió. En qualsevol moment, i d’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, de desplegament d’aquesta Llei, podeu accedir al vostre compte personal per cancel·lar la subscripció o modificar-ne les dades a través de la pàgina web Butlletins de gencat:
http://butlletins.gencat.cat/pres_push/AppJava/init.do


Seguretat

L’intercanvi de les dades entre el/la comprador/a i l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions s’encripta sota el protocol segur SSL (Secure Sockets Layer).

D’altra banda, la Llibreria en línia disposa d’un certificat emès per Verisign que garanteix les comunicacions segures a través del protocol SSL.

L’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions utilitza el servei de TPV virtual de CatalunyaCaixa (passarel·la de pagaments per Internet) que comprova la validesa de la targeta de crèdit i la seva operativitat.

El TPV virtual de CatalunyaCaixa utilitza, entre d’altres, el sistema 3DSECURE, que incorpora els protocols VERIFIED by VISA i MASTERCARD SECURECODE.

Data d'actualització: 02.04.2015
Avís legal | Accessibilitat | Condicions d'ús | Suport | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya